Velkommen til Hvidkilde

Oplev historiens vingesus på Hvidkilde

Historiske Hvidkilde på sydfyn

Kører du turen fra Svendborg mod Faaborg på Sydfyn, har du nok lagt mærke til de store avlsbygninger med rødt bindingsværk. Du har nok også lagt mærke til den store, hvide hovedbygning med skinnede sort, glaseret tegltag nogle få kilometer vest for Svendborg. Det er Hvidkilde som har en mere end 650-årig lang historie bag sig.

I snart 300 år har godset været i familiens eje.

Hvidkilde Gods ejes og drives i dag af Carl Johan greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han har ejet det siden 2018, hvor han overtog det fra sin far Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn, der stadig deltager i driften. 

Hvidkilde Gods består af flere ben. Landbrug, skovbrug, jagt og en masse andre aktiviteter som kommer befolkningen på Sydfyn og gæster og turister omkring Hvidkilde til gode.

Landbruget, der består af ejendommene Hvidkilde Ladegård, Lehnshøj, Heldagergård, Teglværksgården og Edelsminde udgør et samlet areal af ca. 950 ha. Derudover består Hvidkilde af ca. 1500 ha skov. Omkring 20 medarbejdere har deres daglige gang på Hvidkilde.

Hvidkilde råder desuden over næsten 60 udlejningsejendomme, som løbende kommer til leje. Ledige huse annonceres her på hjemmesiden og facebook.

Tag en tur forbi Hvidkilde og oplev de historiske vingesus på egen krop.

​Hvidkilde gods' historie

Læs mere »

​Brændesalg

Læs mere »

​Lej Hvidkildes riddersal

Læs mere »

​Opbevaring

Læs mere »

Udlejningsejendomme

Læs mere »

ferieophold på Røde Mølle

Læs mere »