sydfynsk landidyl

"Hist hvor vejen slår en bugt, ligger der et hus så smukt"

Ferieophold på Røde Mølle​

Tag på ferie i det smukke hus Røde Mølle som er en gammel vandmølle bygget omkring år 1800. Som nabohus til Hvidkilde kombinerer Røde Mølle gammel dansk landidyl med en moderne feriebolig.

Røde Mølle er omgivet af store grønne arealer og skøn natur. Området byder på masser af aktiviteter lige uden for døren.

Ydermere, får man fra haven en smuk udsigt over Hvidkilde sø, der var drivkraften for vandmøllen, da den stadig var i brug. Slusen, der regulerede vandmængderne er bevaret og kan stadig ses i dag.

Den hyggelige grusbelagte gård, med træer og kampesten indbyder til feriehygge i solen på varme dage. Der findes sågar både gynger og sandkasse til de mindste.

Røde Mølle blev renoveret i år 2000 og har i dag plads til hele 30 overnattende gæster. Der er masser af plads og et stort køkken - det er ideelt, når man skal kokkerer til mange.

Røde Mølle er velegnet som feriebolig, men kan med fordel benyttes til weekend- og familiearrangementer i smukke og historiske omgivelser.

Fakta:

  • Værelser: 10 soverum – 30 sengepladser (+ børnesenge og stole)
  • Spisestue med plads til 45 gæster + 12 på indvendig balkon
  • Grund: 1800 m2
  • Hus: 500 m2
  • Tilgængelig WiFi
  • 6 km til stranden, 2 km til indkøb, 5 km til golfbane, 4 km til restaurant
  • Gratis adgang til Svendborg Svømmeland - Besøg hjemmeside »

​​

Kombiner ferie i Røde Mølle med de mange aktiviteter omkring Hvidkilde

Området omkring Hvidkilde byder på skønne naturoplevelser som jagt og mountainbike. Den idylliske købstad Svendborg med et maritimt præg er områdets største by. Her er der et rigt kulturliv, mange butikker, caféer og restauranter, indendørs badeland og et hyggeligt havnemiljø.​

mountainbike i hvidkildes skove

Læs mere her »​

Golf i særklasse

Læs mere her »​

Jagt på Grevens private jagtområde

Læs mere her »​