EDELSMINDE TIL LEJE

Villaen er beliggende på Edelsmindevej 8 i meget naturskønne omgivelser og tæt på Svendborg.

Beboelsen i stuehuset består af: Stor åben hall med indgang til toilet, lille bibliotek, stor stue med nedgang til kælder samt udgang til terrasse og haven, stor spisestue, stort køkken med pejs og mulighed for spiseplads samt med nedgang til kælder.

1. salen består af repo med toilet, to store værelser, hvorfra der er adgang til stort badeværelse fra det ene.

Kælderen består af vinkælder, to depotrum, gang med et rum med faciliteter til vaskeafsnit, stor jagtstue med pejs, samt toilet.

Ejendommen fremtræder overalt i meget flot stand.

Herudover indeholder lejemålet 3 yderligere kontorer/lejligheder

Kontor/Lejlighed 1

Dette lejemål ligger på 1. sal. Lejemålet indeholder flot køkken, stor stue, 2 pæne værelser hvoraf det ene har et stort forrum samt dejligt badeværelse. Der er adgang fra stuen til en lille altan.

Kontor/Lejlighed 2

Dette lejemål indeholder stor vinkelstue, stort ældre køkken med spiseplads, lille viktualierum. Stor entre, badeværelse. Forrum med adgang til garage og 1. sal. På 1. salen til højre er der adgang til 2 store værelser samt badeværelse og ligeledes på 1.salen til venstre er der adgang til 2 store værelser samt badeværelse.

Kontor/Lejlighed 3

Dette lejemål er i 1,5 plan og indeholder entre med adgang til toilet. Stort konferencerum med mindre teknikrum. 1. sal består af 2 pæne kontorer, hvor trappen ligger i det ene.​

Øvrige faciliteter
Udover bolig og kontorfaciliteter indeholder lejemålet indendørs tennisbane og fritidssrum med tilhørende omklædningsrum samt badeværelse.
I forbindelse med stuehuset er der adgang til garage med plads til 2 biler samt 2 garager mere med plads til hver én bil.

Pris pr. måned kr. 33.000 incl. fast varme men excl. øvrigt forbrug. 

Lejemålet kan evt. opdeles som 1/3 bolig og 2/3 erhverv.

FAKTA:

Stuehuset: 336 m2 i 1,5 plan samt 100 m2 kælder.

Kontor/Lejlighed 1: 90 m2 

Kontor/Lejlighed 2: 217 m2

​Kontor/Lejlighed 3: 110 m2

Husleje er 33.000 kr./mdr. incl. varme + 2.000 kr. a conto for vand men excl. el.

​​Ledig pr. 1. februar 2018​ men gerne tidligere.

 

Se dronevideo her: http://gofile.me/33oHF/dj4YyqMy7

​FÅ EN FREMVISNING

Ønskes en fremvisning eller har du spørgsmål til lejemålet, kontakt da venligst godskontoret på e-mail hvidkilde@hvidkilde.dk.